Don Quijote: Sosua

Happy Birthday Sports Bar & Grill, Sosua, Puerto Plata 57000, Dominican Republic
courses

Všetky kurzy

Don Quijote: Sosua ponúka nasledovné typy kurzov:

začiatok o
230 €

začiatok o
321 €

začiatok o
407 €
school
photos

Fotografie

  • Don Quijote: Sosua 1/6
  • Don Quijote: Sosua 2/6
  • Don Quijote: Sosua 3/6
  • Don Quijote: Sosua 4/6
  • Don Quijote: Sosua 5/6
  • Don Quijote: Sosua 6/6
visa

Pomoc pri vízach

My nemôžeme žiadať o víza v zastúpení študentov. Avšak škola vám môže dodať všetky podklady, ktoré potrebujete priložiť k vašej žiadosti o víza.

Váš list o prijatí vám bude bezplatne zaslaný na vašu domácu adresu obyčajnou poštou.

Lety a letisková doprava

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Sosua based on your budget, schedule and preferences.

Cestovné poistenie

Študujte v zahraničí bez starostí so zdravotným poistením a poistením osobného hnuteľného majetku od Language International. Keď si s nami rezervujete kurz, môžete si vybrať zakúpenie medzinárodného plánu poistenia, ktorý pokrýva nielen vaše výdavky na zdravotnú starostlivosť, ale tiež váš osobný majetok. Poistku si musíte zarezervovať dopredu pri registrácii.

Zistite viac o našom pláne poistenia »

Čítajte viac...
map

Mapa

Happy Birthday Sports Bar & Grill
Sosua
Puerto Plata 57000
Dominican Republic

Umiestnenie školy

Naša partnerská španielska škola v Sosua sa nachádza vo východnej časti mesta, v susedstve zvanom El Batey. Centrum mesta aj hlavná pláž Sosua sú vzdialené len pár krokov od školských areálov, ktoré sú obklopené tropickými stromami, ktoré zatieňujú 4 vonkajšie terasy, kde sa tiež môžu konať lekcie. Dominikánští študenti študujúci nemčinu alebo angličtinu a zahraniční študenti študujúci španielčinu sa môžu priateliť, relaxovať a precvičovať svoje nové jazyky vo vonkajšej záhrade, vybavené pohodlnými ležadlami a ping pongovým stolom. Vnútorné triedy sú jednoduché, ale útulné. Škola je vybavená počítačmi s bezplatným pripojením na internet a Wi-Fi pre študentov, ktorí si prinesú vlastné notebooky.

questions

Otázky a odpovede

Máte otázky? Získajte odpovede od personálu a predchádzajúcich študentov zariadenia Don Quijote: Sosua.

Spýtať sa otázku
Zobraziť ceny